Naar hoofdinhoud
Sultan en haar zoon Emir

“Emir werd steeds ongelukkiger. Hij had geen dagritme, maakte geen contact en zat in een isolement”

Emir zat bijna een jaar thuis. Door zijn autisme en verstandelijke beperking was er geen passende plek voor hem op school. Sultan: “Ik zag mijn zoon in de periode dat hij thuiszat steeds ongelukkiger worden.” Kinderen zoals Emir moeten ook mee kunnen doen! 

Jouw steun is onmisbaar

Je kunt op verschillende manieren bijdragen. Bijvoorbeeld met een eenmalige of maandelijkse gift, steunen voor langere tijd met belastingvoordeel of met een groot bedrag.  Ook kun je Stichting het Gehandicapte kind in je testament op nemen.

Jongen (Jayden) zit in een rolstoel bij een hek en kijkt je aan

Samantha moeder van Jayden

“Het breekt mijn hart dat Jayden geen vriendjes heeft om mee te spelen."

Zij maken het mogelijk

Zonder donateurs zouden nog veel meer kinderen met een handicap eenzaam zijn. Wie zijn deze bijzondere mensen en waarom vinden ze het belangrijk om kinderen met een handicap te helpen? Lees hier hun verhalen.

 • Mevrouw Neijboer

  Senior mevrouw zit in haar stoel

  Als kleuterjuf heeft mevrouw Neijboer zich haar hele leven ingezet voor de kinderen in haar omgeving. Dat wilde ze ook na haar overlijden blijven doen. 

 • Meneer Van Lier

  Senior meneer lacht en kijkt je aan

  Met een kleine bijdrage kun je een kind een groot plezier doen. Ik vind het fijn om te weten dat mijn nalatenschap daaraan bijdraagt als ik er zelf niet meer ben.

 • Ingrid Venekamp

  Een vrouw zit aan tafel en lacht

  Ik neem Stichting het Gehandicapte Kind op in mijn testament. Kinderen moeten zorgeloos kunnen spelen met vriendjes. Zo zag mijn jeugd eruit en dat gun ik ieder kind.