Naar hoofdinhoud
Nova zit in een rolstoel en heeft oogcontact met haar moeder | Geef je steun

Nova: “Ik wil ook naar school”

“Door haar handicap kan Nova nooit naar school." Voor haar moeder Alja was dit een klap in het gezicht. In een Samen naar School klas zou Nova aangepast onderwijs kunnen krijgen op een reguliere school.

Help jij mee dit mogelijk te maken?

Jouw steun is onmisbaar

Je kunt op verschillende manieren bijdragen. Bijvoorbeeld met een eenmalige of maandelijkse gift, steunen voor langere tijd met belastingvoordeel of met een groot bedrag.  Ook kun je het Gehandicapte kind in je testament op nemen.

Jayden zit in een rolstoel en kijkt je aan

Samantha moeder van Jayden

“Het breekt mijn hart dat Jayden geen vriendjes heeft om mee te spelen."

Zij maken het mogelijk

Zonder donateurs zouden nog veel meer kinderen met een handicap eenzaam zijn. Wie zijn deze bijzondere mensen en waarom vinden ze het belangrijk om kinderen met een handicap te helpen? Lees hier hun verhalen.

  • Mevrouw Neijboer

    Als kleuterjuf heeft mevrouw Neijboer zich haar hele leven ingezet voor de kinderen in haar omgeving. Dat wilde ze ook na haar overlijden blijven doen. 

  • Meneer Van Lier

    Met een kleine bijdrage kun je een kind een groot plezier doen. Ik vind het fijn om te weten dat mijn nalatenschap daaraan bijdraagt als ik er zelf niet meer ben.

  • Ingrid Venekamp

    Ik neem het Gehandicapte Kind op in mijn testament. Kinderen moeten zorgeloos kunnen spelen met vriendjes. Zo zag mijn jeugd eruit en dat gun ik ieder kind.