Naar hoofdinhoud
Jayden in een rolstoel bij de speeltuin

“Jayden wil zo graag mee spelen. Maar hij wordt keer op keer afgewezen. Ze vinden hem raar.”

Jayden voelt zich eenzaam. Door zijn handicap wordt hij vaak afgewezen door de kinderen in de buurt. Jayden’s allerliefste wens? Samen met andere kinderen spelen. Help jij mee dit mogelijk te maken? 

Jouw steun is onmisbaar

Je kunt op verschillende manieren bijdragen. Bijvoorbeeld met een eenmalige of maandelijkse gift, steunen voor langere tijd met belastingvoordeel of met een groot bedrag.  Ook kun je Stichting het Gehandicapte kind in je testament op nemen.

Jongen (Jayden) zit in een rolstoel bij een hek en kijkt je aan

Samantha moeder van Jayden

“Het breekt mijn hart dat Jayden geen vriendjes heeft om mee te spelen."

Zij maken het mogelijk

Zonder donateurs zouden nog veel meer kinderen met een handicap eenzaam zijn. Wie zijn deze bijzondere mensen en waarom vinden ze het belangrijk om kinderen met een handicap te helpen? Lees hier hun verhalen.

 • Mevrouw Neijboer

  Senior mevrouw zit in haar stoel

  Als kleuterjuf heeft mevrouw Neijboer zich haar hele leven ingezet voor de kinderen in haar omgeving. Dat wilde ze ook na haar overlijden blijven doen. 

 • Meneer Van Lier

  Senior meneer lacht en kijkt je aan

  Met een kleine bijdrage kun je een kind een groot plezier doen. Ik vind het fijn om te weten dat mijn nalatenschap daaraan bijdraagt als ik er zelf niet meer ben.

 • Ingrid Venekamp

  Een vrouw zit aan tafel en lacht

  Ik neem Stichting het Gehandicapte Kind op in mijn testament. Kinderen moeten zorgeloos kunnen spelen met vriendjes. Zo zag mijn jeugd eruit en dat gun ik ieder kind.