Naar hoofdinhoud
Tweeling Melvin en Thanisha met een cheque van de VriendenLoterij in hun handen

Steuntje in de rug voor Melvin en Thanisha dankzij VriendenLoterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Melvin en Thanisha (15) uit Voorschoten. Om de tweeling een steuntje in de rug te geven, deden we voor hen een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat hun hartenwens in vervulling: Melvin en Thanisha mogen samen met hun familie een week genieten in het Bio Vakantieoord, een vakantiepark waar kinderen, met of zonder handicap, kunnen genieten.

Toch nog op vakantie

Melvin en Thanisha hebben Cerebrale parese, een aangeboren lichamelijke handicap die bewegingen beperkt. De tweeling kan door ademhalingsklachten niet met de bus naar school, omdat zij geen mondkapje kunnen dragen. Hierdoor zitten zij nog meer in een isolement. Het gezin kan een week vakantie heel goed gebruiken. Melvin en Thanisha reageren blij bij het zien van de cheque 'Een week naar Bio Vakantieoord': “Gaan we toch nog op vakantie, mama!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult wensen

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij om iemand in het zonnetje te zetten.

Heb je deze verhalen al gelezen?

Hoe groot de impact is van eenzaamheid op het leven van kinderen met een handicap ontdek je in hun aangrijpende verhalen.