Naar hoofdinhoud
Jongen en meisje bij een speelhuisje | toegankelijke speelplekken

Op deze plekken kan binnenkort ook samen worden gespeeld

Onze droom om in iedere gemeente tenminste één samenspeelplek te hebben, komt weer een stap dichterbij. Vijf organisaties maken hun speelplek toegankelijk voor álle kinderen. Zodat geen enkel kind meer alleen hoeft te spelen vanwege een handicap. Dankzij de steun van donateurs kunnen we helpen met een financiële bijdrage voor aanpassingen en de aanschaf van toegankelijke speeltoestellen.

Samen spelen bij deze speelplekken

Steeds meer speeltuinen worden toegankelijk! We kondigden eerder al aan dat op deze vijf plekken binnenkort volop samen gespeeld kan worden. Nu komen deze vijf speelplekken daarbij.

Help je mee?

Negen van de tien speelplekken zijn nog niet toegankelijk voor kinderen met een handicap. Zij spelen daardoor vaak alleen. Dat moet en kan anders. Wil je jouw speelplek ook aanpassen zodat alle kinderen er kunnen spelen? Doe de quickscan en vul bij een positieve uitkomst het vooraanvraagformulier in. Of help mee door een gift te doen. Samen kunnen we onze droom waarmaken.

Doe de quickscan

Heb je deze verhalen al gelezen?

Hoe groot de impact is van eenzaamheid op het leven van kinderen met een handicap ontdek je in hun aangrijpende verhalen.