Naar hoofdinhoud
Collectevrijwilliger Nathalie en haar gezin

Collectevrijwilliger Nathalie uit Ochten in het zonnetje

Om haar te bedanken voor haar waardevolle en trouwe inzet als collecte-vrijwilliger, deden we voor Nathalie van Doorn uit Ochten een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee wordt Nathalie samen met haar gezin in het zonnetje gezet: ze mogen een weekend naar de Efteling!

Dankzij het VriendenFonds

Nathalie collecteert al zes jaar voor ons. Dit terwijl zij het zelf niet makkelijk heeft. Haar zoontje Levi (11) is verstandelijk beperkt, zit in een rolstoel en heeft het afgelopen jaar veel gezondheidsproblemen gehad. Normaal gesproken gaat het gezin ieder jaar kamperen in Spanje, aan zee. Vorig jaar was dat gezien de omstandigheden niet mogelijk. En ook dit jaar is het nog maar de vraag of ze op vakantie kunnen. We gunnen het Nathalie en haar gezin enorm om er even tussenuit te gaan en zijn heel blij dat we haar dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij een weekendje Efteling cadeau kunnen doen.

Nathalie reageert verrast: “Dit cadeau vinden we echt heel erg geweldig! We denken er al heel lang over na om een keer een aantal dagen naar de Efteling te gaan. Maar, ja…dat was en bleef een droom. Ik vind het lastig om van onszelf te zeggen dat we een rottige periode achter de rug hebben, maar de afgelopen maanden zijn niet altijd fijn geweest. En dat nu, dankzij de VriendenLoterij, onze droom ook zo maar werkelijkheid gaat worden, dat is zo’n onverwachte leuke verrassing! We genieten er nu al van!”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult wensen

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij om iemand in het zonnetje te zetten.

Heb je deze verhalen al gelezen?

Hoe groot de impact is van eenzaamheid op het leven van kinderen met een handicap ontdek je in hun aangrijpende verhalen.