Naar hoofdinhoud
Jayden in zijn slaapkamer, verdrietig kijkend in de camera.
  • Huidige Donatiebedrag
  • Mijn gegevens
  • Hoe wil je betalen
  • Complete
Geeft verplicht veld aan

Ja, ik maak vandaag nog 
een verschil in het leven van kinderen zoals Jayden.

Ik doneer maandelijks:

Bedrag

Jayden wil heel graag een vriendje om mee te spelen

Maak jij een verschil?

Jayden zou echt een geweldig vriendje zijn. Maar als kind met een handicap krijg je niet dezelfde kansen als andere kinderen. Zelfs niet de kans om vriendjes te maken. Je kan vaak niet naar dezelfde school als kinderen in jouw buurt. Sportclubs en speeltuinen zijn meestal niet toegankelijk. Je wordt buitengesloten, terwijl je niets liever wil dan meedoen. Jij kunt kinderen zoals Jayden helpen met een donatie.

Jij kunt kinderen zoals Jayden helpen. Steun Stichting het Gehandicapte Kind met een maandelijks donatie. 

Waarom doneren?

Met jouw donatie kunnen kinderen met een handicap samen spelen, sporten en plezier hebben. Wij hebben al honderden speeltuinen en sportclubs toegankelijk gemaakt. We zorgen ervoor dat gehandicapte kinderen naar een school in de eigen buurt gaan en daar vriendjes maken. Dit maakt een groot verschil in hun leven, nu en in de toekomst. Maak jij een verschil in het leven van kinderen, zoals Jayden?

Liever eenmalig doneren?

Ga dan naar: gehandicaptekind.nl/doneren

Projecten waar jij aan bijdraagt

Als donateur of vrijwilliger draag je bij aan honderden projecten die ervoor zorgen dat kinderen met én zonder handicap samen kunnen spelen, leren en sporten.

  • Dankzij Frame Schaatsen kunnen nu ook kinderen met een beperking schaatsen op het ijs.

  • Duizenden kinderen met een ernstige handicap gaan nooit naar school. Dankzij onze Samen naar School klassen kunnen zij naar de gewone school in hun eigen buurt. 

  • De EMB Speelbox zorgt ervoor dat kinderen met ernstige meervoudige beperkingen zich thuis kunnen vermaken samen met hun gezinsleden.