Naar hoofdinhoud
Jayden in zijn slaapkamer, verdrietig kijkend in de camera.
Bekend van TV
  • Huidige Donatiebedrag
  • Mijn gegevens
  • Hoe wil je betalen
  • Complete
Geeft verplicht veld aan

Ja, ik maak vandaag nog 
een verschil in het leven van kinderen zoals Jayden.

Ik doneer maandelijks:

Bedrag

Jayden wil heel graag een vriendje om mee te spelen

Maak jij een verschil?

Jayden zou echt een geweldig vriendje zijn. Maar als kind met een handicap krijg je niet dezelfde kansen als andere kinderen. Zelfs niet de kans om vriendjes te maken. Je kan vaak niet naar dezelfde school als kinderen in jouw buurt. Sportclubs en speeltuinen zijn meestal niet toegankelijk. Je wordt buitengesloten, terwijl je niets liever wil dan meedoen. Jij kunt kinderen zoals Jayden helpen met een donatie.

Waarom doneren?

Met jouw donatie kunnen kinderen met een handicap samen spelen, sporten en plezier hebben. Wij hebben al honderden speeltuinen en sportclubs toegankelijk gemaakt. We zorgen ervoor dat gehandicapte kinderen naar een school in de eigen buurt gaan en daar vriendjes maken. Dit maakt een groot verschil in hun leven, nu en in de toekomst. Maak jij een verschil in het leven van kinderen, zoals Jayden?

Liever eenmalig doneren?

Ga dan naar: gehandicaptekind.nl/doneren

Projecten waar jij direct aan bijdraagt:

Frame schaatsen
EMB speelbox
Samen naar Schoolklassen

Jij kunt kinderen zoals Jayden helpen. Steun Stichting het Gehandicapte Kind met een maandelijks donatie. 

Jayden speelt alleen op de grond in zijn huis. 

[stem] Jayden wil heel graag een vriendje om mee te spelen net als ieder kind wil iemand om mee te lachen om kind mee te zijn.

Jayden staart naar buiten.

[Stem] Jayden wil graag een vriendje dat aanbelt en vraagt of hij komt spelen. Jayden zou echt een geweldig vriendje zijn. Maar als kind met een handicap krijg je niet dezelfde kansen als andere kinderen. Zelfs niet de kans om vriendjes te maken.

Jayden staart naar een aantal kinderen in de speeltuin. 

[Stem] Je kan vaak niet naar dezelfde school als kinderen in jouw buurt. Sportclubs of speeltuinen zijn meestal niet toegankelijk. Je wordt steeds buitengesloten, terwijl je niets liever wil dan meedoen.

In beeld staat de tekst: Jij kunt kinderen zoals Jayden helpen. €5 per maand te doneren. 

[Stem] Steun stichting het Gehandicapte Kind. Ga naar gehandicaptekind.nl en doneer €5 per maand. Met jouw hulp kunnen kinderen met een handicap spelen, sporten en plezier hebben. We hebben al honderden speeltuinen en sportclubs toegankelijk gemaakt.

In beeld zie je kinderen met en zonder handicap samen sporten, spelen en naar school gaan.

[Stem] We zorgen ervoor dat gehandicapte kinderen naar een school in hun eigen buurt kunnen gaan en daar vriendjes maken. Dit maakt een groot verschil in hun leven. Nu en in de toekomst.  Steun stichting het Gehandicapte Kind. Ga naar gehandicaptekind.nl en doneer €5 per maand. 

Jayden kijkt je indringend aan. [Stem] Maak vandaag nog een verschil in het leven van kinderen zoals Jayden. 

Terug naar video