Meer impact met een grote gift

Met een grote gift maakt u nog meer verschil in het leven van kinderen met een handicap. En dat is hard nodig. Want veel kinderen met een handicap, zoals Dean groeien eenzaam op. Eenzaamheid ontneemt deze kinderen de kans zich te ontwikkelen. Dat moet anders. 

Zo kunnen wij u helpen

Wilt u meer impact maken met uw gift? Steunen met een gift vanaf €1.000 kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld met een eenmalige grote gift of langdurige steun met belastingvoordeel. Of door een persoonlijke invulling, bijvoorbeeld door een Fonds op Naam op te richten. Wij bespreken graag met u wat u belangrijk vind. En welke schenkingswijze daarbij past en voor u het prettigst voelt. 

Dat kinderen met een handicap eenzaam zijn, is niet alleen verdrietig, het schaadt ook hun ontwikkeling en heeft grote gevolgen voor de rest van hun leven. Door van jongs af aan samen op te groeien leren kinderen belangrijke lessen voor het leven. 

Persoonlijk contact?

Heeft u nog vragen of wilt u eens van gedachten wisselen? Neem dan gerust contact op met
"Chistelle"Christelle Bouman
Relatiemanager
020-6791200
cbouman@gehandicaptekind.nl

Kinderen met en zonder handicap samen naar school, het kan wel!

Dankzij donateurs en vrijwilligers maken we jaarlijks honderden projecten mogelijk. Bijzondere projecten die kinderen helpen zo zelfstandig en volwaardig mogelijk te leven. Bijvoorbeeld het Samen naar School project, waar kinderen als Dean naar een speciale klas gaan op een reguliere school in de buurt.

"Als kind werd ik gepest en had ik weinig zelfvertrouwen. De gevolgen daarvan heb ik mijn hele leven gevoeld. Ik weet dus hoe belangrijk het is dat kinderen op school leren met elkaar om te gaan, er voor elkaar te zijn en respect voor elkaar te hebben. Daarom heb ik ervoor gekozen om een schenking te doen voor een Samen naar School klas. In Samen naar School klassen krijgen kinderen met een handicap de kans om samen met andere kinderen, met of zonder handicap, te leren, te spelen en er voor elkaar te zijn. Daar draag ik graag aan bij. Zo wordt er niemand buitengesloten en dat geeft mij een goed gevoel."