Downloads

Vermeld je Stichting het Gehandicapte Kind in een persbericht, op de website of elders? Wij vragen je om in al deze communicatiemiddelen te melden dat het project mogelijk is gemaakt door de donateurs en vrijwilligers van Stichting het Gehandicapte Kind. 

Stichting het Gehandicapte Kind logo

Wil jij het logo van Stichting het Gehandicapte Kind gebruiken voor jouw communicatie-uiting? Download dan het logo ZIP-bestand. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om ons logo goed te gebruiken!

Download logo ZIP

Tekst over Stichting het Gehandicapte Kind

Vermeld je Stichting het Gehandicapte Kind in een persbericht, op de website of elders? Dan kun je deze tekst gebruiken:

Een samenleving waarin elk kind vriendjes heeft en geen gehandicapt kind alleen hoeft te spelen - dat is het ideaal van Stichting het Gehandicapte Kind. De meeste kinderen leren leven met hun beperking. Hun grootste handicap is dat ze niet mee kunnen doen en zich daardoor eenzaam voelen. Met steun van donateurs en vrijwilligers helpt Stichting het Gehandicapte Kind om speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk te maken. Zodat kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten, samen spelen en vrienden maken. Met als doel: geen kind zonder vriendjes!

Meer informatie?

Voor meer informatie over ons werk, persvragen en beeldmateriaal kun je op werkdagen telefonisch of per mail contact opnemen met Lotte Crone, lcrone@gehandicaptekind.nl of 020-6791200 (buiten kantooruren: 06-21610061).